Destinations

Spanje is een land om eindeloos te reizen, iets nieuws te ontdekken en kennis te maken met de cultuur van de wereld. Hier kunt u genieten van de levendige landschappen en inspirerende architectuur en alle energie en smaak van het leven voelen. Iedereen zou hier minstens één keer moeten bezoeken. Als jij een van die mensen bent die besloten heeft om naar Spanje te gaan, dan moet je de meest verbazingwekkende en onvergetelijke plekken kennen waar je veel emoties zult opdoen en van het leven kunt genieten.

PLAATSEN DIE WORDEN AANBEVOLEN OM TE BEZOEKEN:

Santiago de Compostella

Santiago de Compostela is een religieuze stad met een rijke geschiedenis. Soms wordt het vanwege de vele pelgrims het Spaanse Mekka genoemd. Ze bezoeken de kathedraal van St. James – het meest massieve gebouw in de stad. Over het algemeen is de stad doordrenkt met de sfeer van de Middeleeuwen en als je er omheen loopt, voel je je ondergedompeld in dit tijdperk van prachtige paleizen en kerken.

Bilbao

Bilbao – actief ontwikkelen en rijker worden als stad. Het is het industriële centrum van Spanje, waar plaats is voor toerisme. In Bilbao groeit het toerisme snel dankzij het Guggenheim Museum. Dit is een natuurlijke architectonische creatie die gezien moet worden terwijl je in Spanje bent. Bilbao wordt steeds groter, waardoor het een gunstige stad is voor toerisme.

San Sebastiaan

San Sebastian is gebouwd in een baai aan de kust van de Golf van Biskaje. Het is de populairste badplaats van Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden en lokale keuken.

Toledo

Toledo is een schatkamer van de Spaanse geschiedenis. Het is gebouwd op een hoge berg in het centrum van Spanje. Er zijn een groot aantal monumenten van het Romeinse rijk, evenals een groot, somber fort Alcazar. Voorheen werd Toledo bewoond door drie culturen: joden, christenen en moslims – daarom wordt het de “stad van drie culturen” genoemd.

Valencia

Deze stad staat bekend om zijn gunstige klimaat, de vriendelijkheid van de lokale bevolking en onuitwisbare vakanties en beurzen. Valencia is een vrij uitgestrekte stad met veel musea en diverse culturele instellingen. Een aanrader is om het oceanografisch centrum in Valencia te bezoeken. Hier wordt bijna alle flora en fauna verzameld die op aarde bestaan. Elke dag organiseert het oceanografisch centrum verschillende soorten shows.

Barcelona

Een mix van commercie, muziek, architectuur en schilderkunst – dit is Barcelona. Het is een stad met continue beweging. Het leven staat hier nooit stil en ‘s nachts is de stad net zo actief als overdag. Barcelona heeft de meest luxueuze en mooiste stranden, voorzien van cafés en bars waar u kunt ontspannen na een warme dag aan zee. De stad zelf heeft de bekendste winkels van Spanje, waar je stijlvolle en kwalitatieve kleding kunt kopen. Het is ook de moeite waard om het oceanarium te bezoeken, met ongewone wezens uit de onderwaterwereld.

Córdoba

De Feniciërs stichtten Cordoba, maar later veroverden de Romeinen het. Voor hen werd het de belangrijkste zeehaven. Gedurende het hele bestaan van deze stad zijn er tal van badhuizen, huizen, hotels en winkels van handelaren en ambachtslieden in gebouwd. Cordoba staat bekend om zijn Romeinse brug, gelegen aan de rivier de Guadalquivir. Aan de zuidkant van de brug werd het fort van Calahorra gebouwd – het oudste fort in Cordoba. Dit is geen erg populaire stad bij toeristen, maar het is de moeite waard om op te letten. Veel spannende plekken helpen om de hele cultuur en eigenaardigheden van het Spaanse leven te voelen.

Madrid

Madrid is het hart van Spanje en zal mensen van alle leeftijden aanspreken. De stad leeft overdag een kalm en gematigd leven, en het feest en het plezier beginnen ‘s nachts. Nacht Madrid is een plek waar je je niet zult vervelen. Veel bars, nachtclubs en restaurants wachten op je. Madrid is de hoofdstad van het nachtleven, waar entertainmentliefhebbers van over de hele wereld komen. Maar Madrid is hier niet toe beperkt, want er zijn veel architectonische en culturele bezienswaardigheden. Zelfs als je gewoon door Madrid loopt, kun je veel leren over de cultuur van Spanje.

Grenada

Als u Granada bezoekt, maakt u kennis met de tradities en cultuur van Spanje en ziet u vele paleizen en meesterwerken van de Spaanse architectuur. In Granada is er een zomerpaleis van de Sultan – Generalife, waar je heen moet. U kunt ook naar de jaarlijkse dans- en muziekfestivals gaan.

Sevilla

Sevilla is een stad voor toeristen waar je veel nachtclubs, dansavonden en festivals kunt vinden. Het wordt beschouwd als de meest gastvrije stad ter wereld. In Sevilla vinden stierengevechten plaats op de Plaza de Toros Maestranza – de grootste arena van Spanje. Hier is de Grote Kathedraal van Sevilla, waar Christoffel Columbus begraven ligt.

logo_footer
Follow us on